KNAUF

Înapoi
Mai multe

Laborator Knauf Gips

Laboratorul de testare este o unitate structurală a întreprinderii și nu este o entitate juridică independentă. Laboratorul este echipat cu echipamente moderne, în conformitate cu cerințele standardelor internaționale și naționale.
 
Asigurarea și îmbunătățirea constantă a calității produselor noastre fac parte din principiile noastre de bază. Sistemul nostru de înaltă performanță ISO 9001: 2015 ne ajută în acest sens.
 
Laboratorul este acreditat de Centrul Național de Acreditare MOLDAC.

Laboratorul îndeplinește toate cerințele descrise în standardul SM SR EN ISO / CEI 17025: 2006. Se aplică în documentele sale de activități Politici EA, ILAC, MOLDAC.


Laboratorul de testare include două laboratoare:

- Laboratorul întreprinderii mun. Bălți - realizează controlul calității materiilor prime de intrare, controlul proceselor tehnologice de producție. Pe lângă activitățile declarate în domeniul testării, laboratorul este implicat în dezvoltarea de noi tipuri de produse.


- laborator de prelucrare minieră s. Criva. Laboratorul este angajat în controlul ghipsului.


Personalul laboratorului este extrem de profesionist, competent. În fiecare an, angajații laboratorului participă la întâlniri: globale, la care participă reprezentanți ai întreprinderilor KNAUF din întreaga lume și regionale, la care participă reprezentanți ai întreprinderilor KNAUF din Europa de Est.


În fiecare an, eșantioane de toate tipurile de produse sunt trimise pentru testare în Germania la laboratorul central KNAUF, care garantează calitatea înaltă a produselor fabricate care respectă standardele internaționale moderne.


KNAUF care funcționează la nivel mondial oferă o garanție de calitate clară și fiabilă.


Partenerii noștri:
Centrul National de Acreditare http://www.acreditare.md


Centrul de Metrologie Aplicate si Certificare http://cmac.md


Institutul National de Metrologie http://www.metrologie.md


Institutul de Standardizare din Moldova http://www.standard.md